کتاب بندها نوشته? دومنيکو استارنونه و ترجمه? اميرمهدي حقيقت است و نشر چشمه آن را منتشر کرده است. استارنونه که برنده? جايزه? معتبر  استرگا در ايتاليا شده، در بندها از پايبندي و وابستگي، عشق و رابطه مي‌نويسد و پيامدهاي اجتناب‌ناپذير کارهايي را که در زندگي عاطفي و خانوادگي خود مي‌کنيم بي‌رحمانه پيش چشممان مي‌گذارد.


وقتي کسي را ترک مي‌کنيم، درواقع، چه چيزي را ترک مي‌کنيم؟ خانه، خانواده، گذشته، حادثه‌اي در آينده يا بدترين عکسي که در زندگي داريم و وقتي به آن نگاه مي‌کنيم حس آن لحظه به‌تمامي در ذهنمان نقش مي‌بندد؟! ما زندگي خود را در ابتدا صرف شکستن گلدان‌ها و بعد، چسباندن خرده‌هاي شکسته به آرزوي نوشدن آن مي‌کنيم. دومنيکو استارنونه کتابي فشرده و واقعي نوشته است. داستاني سه قسمتي درباره? نيروها و اتفاقاتي که ازدواج‌ها را حتي پس از عشق زنده نگه مي‌دارند.


کتاب بندها با اين جمله آغاز مي‌شود: «اگر يادت رفته، آقاي عزيز، بگذار يادت بيندازم: من زنت هستم.» بدين ترتيب، نامه‌اي باز مي‌شود که واندا براي شوهرش که خانه را ترک کرده است مي‌نويسد؛ شوهري که او را در طوفاني از خشم درمانده و سؤالات بي‌پاسخ رها کرده است. آن‌ها در اوايل دهه? 1960 به دنبال استقلال خود، در جواني ازدواج کردند؛ اما پس از آن، دنياي اطراف آن‌ها تغيير کرد. در آن زمان، يافتن خود در 30سالگي با خانواده‌اي وابسته، نشانه? عقب‌ماندگي بود تا خودمختاري. 


دومينيکو استارنونه يک داستان هيجان‌انگيز و قوي به ما ارائه مي‌دهد، داستان استادانه? فرار، بازگشت از همه شکست‌ها؛ آن‌هايي که به نظر ما حل نمي‌شوند و آن‌هايي که يک عمر همراه ما مي‌مانند.


استارتونه در سيزدهمين رمانش، بندها، از زندگي مشترک واندا و آلدو مي‌نويسد که مثل باقي زندگي‌هاي مشترک سختي‌ها، تنش‌ها و ملال‌هاي خودش را داشته. حالا پس از چند دهه زخم‌هاي گذشته انگار بهبود يافته و اين زوج جان سالم به در برده‌اند. اما اگر از نزديک‌تر نگاه کنيم، شايد ترک‌هايي را ببينيم که ما را ياد چيني‌هاي بنه بيندازد.

داستاني هيجانانگيز و قوي

زندگي ,کرده ,ترک ,پس ,مي‌کنيم , دومنيکو ,را ترک ,پس از ,کرده است ,و قوي ,آن‌هايي که

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بلاگی برای فایل ها مرجع جدیدترین پاورپوینت ها delangizchatt در مسیر آسمان دانلود رایگان مقاله8 خدمات دسترسی به اینترنت دنیای مدیریت دانش دانلود مقاله علمی پژوهشی کتابخانه عمومی فاطمیه تربیت یاسوج